onsdag, december 01, 2010

Santa Maria India - Tandoori Chicken

Jag har fått den äran att buzza Santa Maria India och fick hem en stor låda med kryddmixen Tandoori Chicken, Raita och Naanbröd.
Genast bjöds goda vänner hem för att visa hur snabbt och smidigt det går att laga god mat med Santa Marias mixer.
Och det gör det ju - inte så snabbt kanske eftersom just den här rätten ska vara i ugnen i ca 45 minuter, men smidigt är det och gott blir det!
Alla, vuxna som barn, älskade maten!
Utom kanske ett litet envist undantag på 7 år! ;-)



Är fredagsmiddan bestämd?
Inte det?
Då rekommenderar jag Santa Maria Tandoori Chicken med Santa Marias goda naanbröd!
Servera gärna med Mango Chutney.

1 kommentar:

Kaatzi sa...

Det låter jättegott.
Jag brukar baka naanbröden själv. Mamma hade några dagbarn från Thailand ett tag och de brukade bjuda oss på thailändsk mat. Mums!

Kram