tisdag, maj 12, 2009

ABF-cirkel

Jag har blivit tillfrågad om jag vill leda en ABF-cirkel!

Jag säljer ju mina handgjorda kort i svärmors affär här på hemorten, och häromdagen kom en kvinna in och frågade svärmor vem som gjorde de vackra korten.
Sen undrade hon om svärmor kunde fråga mig om jag ville leda en cirkel i korttillverkning på ABF, och lämnade en broschyr och sitt visitkort.

Så nu måste jag bestämma mig, vill jag göra detta?

Är det någon av alla ni scrappare som läser bloggen som håller i någon cirkel?
Kan ni inte berätta mer?

14 kommentarer:

Gitte sa...

Låter spännande för dig Lotta.. det fixar ju du galant.

Kaatzi sa...

Har ingen erfarenhet men tycker absolut att du ska hoppa på "tåget". Det är ju en utmaning och en chans för dig att göra något du älskar!

Berätta vidare sedan när du har bestämt dig.

Kram Katarina

Linda sa...

Så himla roligt!! Jag har hållt i några scrapbookingkurser för Medborgarskolan och tycker det är riktigt roligt. Det är ett sätt att träffa likasinnade och få dela med sig av sina kunskaper, och även ett sätt för mig själv att inse vad mycket jag kan om min hobby. Och hur kul är inte det, att tjäna pengar på sin hobby? Det är en rolig grej som jag definitivt rekommenderar, jag fortsätter med det även i höst :)

Kate sa...

Låter skoj, men själv skulle jag nog aldrig klara det! Vet att Karin http://www.kreativ365.se/ håller i massa kurser o grejor, så om det är något särskilt kan du säkert fråga henne :)

Christina / Synål / Stina sa...

Tycker jag absolut att du ska gör. Tänk vad kul att få ge och lära andra.
Vad spännande att få göra något nytt med.
KRAM

Anonym sa...

Oj! Vad spännande, för att inte tala om roligt. Jag tycker att du ska satsa, det är ju hur roligt som helst att få lära ut, och få betalt för sin hobby.

I går fick jag en undran av en holländsk journalist om jag ville visa upp några av mina macrobilder i den bok han ska få publicerad i juni. Jag tvekade inte en sekund. Wow, vilket bra sätt för mig att promota mig själv och mina bilder. Detsamma gäller ju dig, hoppa på tåget du.

Kram

Anonym sa...

Kan din lillasyster leda cirklar så kan du!

Hon har ju haft både data grund och digitalt foto!


pappa

Gunilla|uniquelyme sa...

Orkar man, har tiden och tycker att lönen motsvarar jobbet så absolut JA. Det är roligt att hålla kurs. Jag har hållit enstaka scrapworkshops på senare tid men framför allt var jag cirkelledare i kalligrafi för miljoner år sedan.

Nemi sa...

Det vore perfekt för dig tror jag!

Kramar!

Tvillingmamma Lotta sa...

Tack för era svar, jag ska kontakta henne och höra lite mer om det!

kram på er!

Tessalonikas sa...

Låter ju jättekul! Klart du skall göra detta!
Jag har kikat runt lite här hos dig, med tårarna rullandes nedanför mina kinder;( Vilken fruktansvär förlust du och dina pågar råkat ut för. Kan bara säga att jag tänker på dig. Fastnade så för ditt underbara kort du tagit på din familj, skuggorna...Jag var tvungen att lifta dig på den...
Kika gärna in för en titt;)http://tessanskortpyssel.blogspot.com/2009/05/fler-lon.html
Kramiz på dig

Carina (62CarinaZ) sa...

Klart du ska göra det.
carina

V sa...

Hej! Har nu suttit och sträckläst din blogg i några timmar.. Jag måste bara säga att du är helt fenomenal som orkar med allt efter en sån tragedi! Fortsätt kämpa! Jag står här bredvid och hejjar på dig helt klart! Fast jag inte känner dig personligen! Och dina pojkar är ju såå HÄRLIGA!! Kram från Veronica

Anna sa...

Lotta, gör det!!! Det ger jättemycket att hålla i en cirkel. Jag har haft för ABF, och det fungerade jättebra. Jag gjorde upp en plan tillsammans med cirkeldeltagarna så att de fick ut de som de ville av kursen. På så sätt kan de inte heller komma och säga att det inte blev som de förväntade sig. Det slutade med att jag hade 5 tjejer i 3 omgångar och vi träffas numera varannan vecka och skrappar :D Vi kallar oss för "Skräpligan" *garv*

Har du fler funderingar så tveka inte på att höra av dig! Du hittar min mail i min blogg!

Så mitt råd är att hoppa på tåget!
KramKram Anna