onsdag, januari 21, 2009

Säljes

2 st 5-åringar, eller åtminstone 1 av dem, snälla.
Väldigt söta, men med ett jäkla humör, slåss gärna med varandra och skriker sig igenom en hel handling på ICA.
Trotsar gärna, vill bestämma allt själva.
Kan inte klä på sig ytterkläder och skor utan att börja bråka, kalla varandra för bajskorv och slåss.

Pris diskuteras, just nu är de väldigt billiga.

;-)

14 kommentarer:

Gitte sa...

Ha ha jag känner igen mig.. många ggr man velat sälja barnen... när de är så jobbiga. Men sen kommer de ju dom där små stunderna när de är underbara. Och det vet man ju,, men ibland har man inget tålamod överhuvudtaget. Bråkar de med varandra o inte med dig? Jag minns fortfarande när jag lämnat lilla A i pyjamas på fsk för han vägra klä på sig!!!!! Och han skulle endast ha spiderman kläder ett tag, sen tog eldflammorna över o då tog han även upp kläder från tvättkorgen för han SKULLE ha dom kläderna. Vem vann tror ni? Jo, jag..... den ggr i alla fall. Försök o se de goa gossarna i detta trots, det kan du redan det vet jag. kram gitte

Nemi sa...

Känner igen det där... Blir toooooooooooookig emellanåt! Säger till den lilla glada och nöjda ängeln jag har här hemma att jag hoppas verkligen inte hon också blir sån... ;-) Men det antar jag att hon blir, men jag tror (hoppas) att det inte blir lika jobbigt med enlingar som med tvillingar. Som Pimm sa en gång när vi diskuterade detta - det blir inte dubbelt med tvillingar. Det blir i kvadrat...

KRAMAR

Anonym sa...

men vill du värkligen sälja dem? SKÄMS PÅ DIG!

Sussie (blivande grannfru) sa...

Vi kan kanske göra ett byte haha... Jag har en snart 1 åring och en 2 åring till salu =) I dag gick jag ut på balkongen för att få en minuts break annars hade jag blitt tokig, tur det finns härliga stunder med =)

Fialia sa...

Vill du byta mot mina?? :D

Pia Plupp sa...

Lycka till - vi har också försökt kränga våra, men det har inte lyckats - inte ens om vi erbjudit oss att lägga lite emellan ;-)

Skämt å sido - ibland blir man STOR-tokig på de små mostren! Tur att de är små änglar ibland - och dina grabbar SER ju åtminstone väldigt änglalika ut :-)

Chris_P sa...

annars har jag en 7 åring du kan ta istället.......

Anna sa...

jag kan köpa!! ungar som gillar bajshumor är min typ av ungar...:)
sen är jag en jäkel på att fightas också! hoppas att allt är bra med dig och att du känner dig stark, den ät sån skillnad i ansiktet på dig och jag tror och vet att du har styrka till allt.
många kramar
gamla kollegan anna

Sandra sa...

Tja, vi kanske kan byta lite? Jag har en 2½-åring som jag fått bära hem ålande och gallskrikande och omväxlande gå lite med cykeln, samtidigt som "stora" tjejen (dvs snart 5 år) redan cyklat hem själv. Snacka om att vara genomsvettig efteråt! Jag kan meddela att dagen därpå tog jag bilen... Det är ju en hilma tur att det går i vågor och att de kan vara världens underbaraste däremellan!
Kram på dig och pojkarna!
/Sandra

Tvillingmamma Lotta sa...

Hahaha, tack allihop!

Ja, de kan verkligen vara en pest ibland - men inte skulle man vilja vara av med dem för allt smör i Småland inte! (Jo, 5 minuter kanske)
De har nog helt enkelt haft en riktig skitdag för det blev inte mycket bättre under resten av eftermiddagen...

Kram på er!

Helena sa...

Jag skulle gärna hyra dem ett tag i alla fall. Mina tokar skulle tycka det var roligt med dem som lekkompisar.

Kram H

Annika M - trogen läsare sa...

Vi kanske skulle byta - jag har en femåring och en treåring som beter sig ungefär så där. Fast mest hemma och inte hos andra. kanske är likadant med dina. Då skulle de uppföra sig lite bättre :). Fast byta och byta - bytlånas kanske. En liten stund. För de är ju så underbara också, de små liven.

Helen/Hegu sa...

Hmmm...det där känner jag så väl igen! Min dotter var på extrapris i går kväll...vem som helst hade fått köpa henne mycket billigt!;)Men i morse var jag glad att jag inte sålt henne...

http://merving.blogspot.com sa...

Hehe tar du inbyte? Jag har en 5 åring och en som snart blir 7. Kommer ihåg att dagisfröknarna sa att 6 år var värst. Då är man inte fem och inte 7....varken stor eller liten.