onsdag, januari 21, 2009

Dagens foto - dag 20 och 21

Är man nästan 5 år så är det väldigt viktigt att allt är COOLT, ja ni ser väl själva:Och dagens foto idag, den 21:e blir inget foto alls.
Det är nämligen så att inget foto kan matcha fotona jag tog i mitt inre idag när jag och Axel tog en rundtur i och under Lunds Domkyrka...
Axel var alldeles tagen, han ville se allt i kyrkan och han drog med mig nerför en trappa ner under själva kyrkan, där jag faktiskt inte tror jag varit förut, i så fall som ointresserad tonåring...
Vi vandrade runt, tittade på allt, viskade med varandra, imponerades av miljön.
Axels favorit var dock miniatyrkyrkan de byggt och satt upp för att blinda ska kunna känna hur kyrkan ser ut, han studerade den hur länge som helst och visade var vi var just nu och var vi varit och var han ville gå i kyrkan (upp i tornen...).

Jag kommer garanterat att försöka få en sådan dag med Emil oxå, och den gången tar jag kameran med mig!

5 kommentarer:

Helena sa...

Låter som en fin upplevelse. Visst är det underbart att vara med en ibland.

Kram H

Gitte sa...

Jag kan se er framför mig tisslandes o tasslandes o en son med tusen frågor..... härligt. Och tänk så härligt att du kan göra det två ggr o förmodligen få en lika intresserad gosse då också.

Nemi sa...

Härligt med en sån mysdag tillsammans!

Kramar, N

Kaatzi sa...

Vad mysigt att ni fick en dag tillsammans. Jag håller med Axel om att kyrkor är fascinerande och ståtliga.

Tänker på er
KRAM

anneli sa...

Tänk att spindelmanen,batman och blixten maskin nästan är alla killars favoriter! I höstas när jag var ute med min 6-åring för att handla kläder trodde jag att hela affären skulle explodera av hans ilska över att en av de t-shirts han hittat inte fanns i hans storlek,ingen större heller. Han skulle bara ha den,köpte den för att få tyst på honom och hoppades hitta en större i en annan H&m,men tyvärr lyckades jag inte. Han använder den trots att den sitter tight och varje gång jag tvättar den får jag dra och slita i den för att den ska sitta någorlunda ok.Envisa kan de vara också när de ska va tuffa!!