måndag, mars 05, 2007

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Zara:
REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
Då sätter jag igång!

1. Jag är väldigt kräsen med godis, men kan äta både ädelost, rotmos och bruna bönor som många andra har svårt för.
2. När jag var 5-6 år gammal hade jag en fantasikompis som bodde i min klädkammare, han/hon var en spindel som var lika stor som jag själv!
3. Jag klarar inte av örhängen, det ryser i hela kroppen bara jag ser på dem, eller, ve och fasa, om någon ber mig om hjälp att sätta i dem - då kräks jag nästan, det går inte alls.
4. Jag har så sneda armar att jag inte kan sätta ihop armarna som när man spelar volleyboll, armbågarna tar emot varandra och måste överlappas en bra bit för att jag ska kunna sträcka ut armarna helt - vilket faktiskt var en fördel när jag spelade volleyboll eftersom jag fick så stor yta att ta emot bollen på!
5. Jag är allergisk mot förkylningar, och reagerar med snuva.
6. Jag har haft ett ben för mycket i vardera fot.

Ja det var lite om mig, jag utmanar:

Nina
Trissmamman
Camo
Nettan
Pia
Jea

4 kommentarer:

Nemi sa...

Hej! Jag har svarat på annan blogg än den du utmanade mig på, anledningen kan du läsa på den nya. Tack förresten för ditt svar på mitt mail på listan om olika bloggar, nu har jag nog bestämt mig för att göra liknande som du gör. Kram, N

Jonna sa...

Jag fick ju skynda mig att utmana de andra så du inte snodde dem ifrån mig ;). Här är det en kamp mot klockan :).

Kram

Lee sa...

jag tänkte jag skulle ha utmanat dig, men det var redan gjort =) KRAM KRAM

Pi sa...

Jag har antagit utmaningen, kul!