måndag, juli 13, 2009

Semester

Nu har vi semester!
Underbart!

I helgen har A & J varit här med lilla T, A och jag scrappade, J installerade min nya fläkt, jordfelsbrytare och fick rätt på utebelysningen, lilla T lekte på pojkarnas olika rum eller på golvet inne i scraprummet och mina två låg som fastklistrade i sina soffor framför teven...

Sen kom mamma och pappa och stannade över till söndagen.
Det blev en massa ogräsrensande för min del med hjälp av pågarna, pappa pysslade i garaget och mamma låg däckad med migrän, stackarn.
Tippen fick också ett besök, som alltid när mamma är här och röjer! ;-)

De tog Axel med sig hem och jag och Emil hade en mysig kväll med MacDonaldsmat.
Idag har Axel varit med morfar, moster och lillkusin Robin på Skånes Djurpark, och jag och Emil tog bussen till Lund för att titta på Domkyrkan som Emil tjatat om i månader!
Emil och jag hade en underbar dag!
Han var alldeles fascinerad av historien om jätten Finn och Domkyrkan och så fort vi lämnat kyrkan frågade han när vi kunde gå dit igen!

På bussen hem fick jag ett samtal från SOS, larmet hade gått hemma...
Jag var nästan 100 på att Bagheera var ute så jag var jätteorolig att det var inbrott.
Väktaren kom, och det visade sig ha varit ett falsklarm av nån anledning vi inte vet, Bagheera var ute så det var inte han som orsakade det.
Nåja, jag har haft larmet i 2 veckor och redan satt igång det själv en gång och fått utryckning pga falsklarm en gång - inte illa...

Anyway, det är härligt med semester trots allt.
Vi har inga planer utom Gran Canaria, men igår köpte jag ett sommarkort på Skånetrafiken så att vi kan ge oss iväg på äventyr då och då.

3 kommentarer:

Gitte sa...

Känns precis som mig det med att inte ha så mkt planer mer än utlandsresan... skönt att ta var dag i taget.. slappande. NÄR sticker ni till kanarieholmarna. då??? Blir det nu i samband med sem. Jag har nu först 4 v sem, jobbar sen 5 o sen en turkiet vecka... kramis från mej, man hade väl inte känt igen dig om jag stött på dig på stan...

Mor Penna sa...

Har precis hittat hit. Din blogg är väldigt fin och du skriver bra. Jag beklagar sorgen för både dig och era fina barn. Kramar

Nick sa...

Hej Lotta

Vill bara passa på att tacka så jättemycket för den fina RAK du sponsrade med till Liftvarning. Den var helt underbar. Blev så sugen på att göra något riktigt romantiskt vilket jag inte gör allt för ofta. Återkommer med en liten vink när lo blir klar.
Tack igen.
Kram Helene/Nick