tisdag, mars 10, 2009

scrap-uppdatering 3

Här kommer det jag gjort (nov-dec) efter den där dagen, första LOn värkte jag fram under en hel kväll, satt mest och klappade på fotot...
Men jag vet ju att scrappandet gör att jag mår bättre, det är nästan som terapi att sitta med.



Det sitter tyll under namnet, syns dåligt på fotot.






















Så här ser tavlan ut innan jag målar den.





Sen har jag ju gjort de obligatoriska julkorten oxå, men jag glömde faktistk fotografera dem innan jag skickade iväg dem...

15 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

Så mycket fint du har gjort. Särskilt mycket tycker jag om ert bröllopsfoto och texten till.

Christina / Synål / Stina sa...

Vad snygga saker Kul Att få se.

KRAM

Helena sa...

Lotta, vad fint!!

Kram H

Linda sa...

Vad många fina alster du gjort! Bröllopslayouten griper verkligen tag, den är jättefin Lotta! Jag förstår att det var jobbigt att göra den.

Många kramar!

Fialia sa...

Åh vad mycket fint här var att se! Så bra att du scrappar bilderna på Fredrik och det som är svårt. Bröllopslayouten är fantastisk. Jag satt och tittade på den och läste länge. Den måste varit svår att göra, men den är underbar!

KRAAAAAM!

Angel sa...

Underbara bilder och LO's, man kan inte bli annat en tagen av dem.

Halkade in här via SvenskScrapbookings bloggsamling och fastnade. Läste. Grät. Och jag kan verkligen inte fatta hur livet kan vara så orättvist. Det är verklien starkt (nä, jag vet att man själv inte tycker att man är stark, men det är man, just för att man måste. Och det är inte svaghet att sörja eller bryta ihop ellr vad som nu än händer.) av dig att du klarar av att bearbeta det med att skriva och skapa.
För ett par månader sen fick en ingift släkting till oss vara med om samma sak. Hans sambo. Dog utan förklaring och ingen orsak har kunnat fastställas. En liten kille, 6 mån, får växa upp utan mamma. Och det gör så jävla ont.
Vi förlorade vår son i graviditeten (8år sen), jag vet hur smärtan känns även om den är olika för oss allihopa. Jag förstår idag att barnen var (är) min styrka. Och jag kan tänka mig att det är liknande för dig? Barnens rättframma frågor, deras kloka funderingar och deras sörjande är så äkta. Jag besvarar hellre tusen frågor om döden från mina barn än möter vuxna som inte kan möta sorgen som den är, som försöker prata om annat - eller ännu värre, inte pratar alls.
Jag önskar dig all värme, förståelse och tröst man kan få. Det kommer inte hjälpa, men jag önskar dig det ändå.

Jag kommer tillbaks och kikar lite då och då, hoppas det är okej.

Kram / Angelica

Morfen sa...

Så mycket fint du har skapat och visst är det terapi med scrappandet. Kram!

Anonym sa...

Hej Lotta!
Vilka otroligt fina fina verk du gör, bröllopsbilderna var så vackra och texten underbar.

Kram till dig. Jag tänker ofta, ofta på Er.

/Jessicka m Melvin & Tindra.

Sara sa...

Tack för att du finns och delar med dej! Jag älskar att se din humor och personlighet mitt i sorgen. Precis som livet är!

Anne sa...

Vad duktig du är vännen.

Kram

Åsa/asamia sa...

Å vad glad jag blir av att se att du kan skapa. Jag har länge hävdat att "skapa är som balsam för själen" och jag tror att det får en att ta tag i sina känslor och få utlopp för sin vrede och frustration. jag älskar din LO med ert bröllopskort - den är sååå vacker och texten så träffande. Tänker massor på dig och dina söner, och önskar er all lycka i framtiden.
Kramar från mig.

Anonym sa...

Så otroligt starkt av dig. Bröllopslayouten var vacker och gripande.
Tack för att du delar med dig.
Mvh Mia Ö

Nemi sa...

Åh, så mycket fint! Bröllops-sidan är helt fantastisk. Den fick mig att fundera... Att man älskar varandra tills döden skiljer sig åt... Det är sånt som man säger. För att man har svårt att se att döden kommer att hända just oss... Men det gör den. Någon gång, fast det borde absolut vara sen, långt långt senare och inte nu. Självklart slutar man inte älska för den anledningen! Så fint du berättar om det i ditt fina skapande!

Härligt att du orkar med att skapa, att det hjälper dig!

Massor med kramar
N

Carola sa...

Vilken fantastiskt fin bröllopsLO! Och tavlorna, wow! Jag är nyfiken på vad det är du målar dom med?

- Jessica sa...

Verkligen kanonfina bilder du scrappat ihop!!