måndag, januari 02, 2012

Gott nytt år och god fortsättning!

Tänk vad dagarna går fort när man är ledig! Härliga lata dagar med barnen! Julen har varit bra, först en mysig julafton med Fredriks familj och sen en mysig juldag med min familj. Massor av julklappar till pågarna förstås, och en massa god mat och för mycket julgodis!


Julfin Emil.


Julfin Axel.


Emil försvann plötsligt! ;-)


Och Axel med! Nyår firade vi som alltid ute på landet med bästa vännerna och deras familjer. Alltid trevligt, god mat och god dricka och många skratt!


Så här festliga var barnen - lilla T gick verkligen all in med partydetaljerna! Som vanligt sköt vi inga raketer utan valde att skicka upp Khom Loy-lyktor.


Årets nyhet var tomteblossen som pågarna älskade! Haha, jag vet, stackars barn som inte fått ha tomtebloss än... Nåja, jag hoppas ni alla haft det bra under helgerna. Det har vi, även om Fredrik förstås funnits med i våra tankar och hjärtan. God fortsättning, jag önskar er ett underbart 2012! - Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Katarina sa...

Fina bilder Lotta!

God fortsättning på det nya året.

Kram
Katarina

Anonym sa...

Gott Nytt År!

Jag saknar de inläggen som du förr gärna delade med dig av. T.ex. om din viktminsakning, GBP och kampen om hur man ska hinna med allt under 24h.

Anonym sa...

Sorry hittade dem igen, det var bara mina inställningar som var fel när jag sökte. Oups!