onsdag, augusti 26, 2009

Nackdelar

Några nackdelar finns det ju med operationen och viktminskningen.
Skinnet förstås, men en sak som många inte vet om är att håret rasar av en...
Mitt vackra tjocka långa hår har blivit halverat - ja, jag skojar inte, hälften har verkligen trillat av.
Jag vet inte hur tydligt det syns på bilderna egentligen,det känns desto mer när jag flätar mina stackars tunna flätor nu.


Innan op, tjocka, tjocka flätor!


Efter op, tunna små stackare...


Ur en annan vinkel.

Men okej, jag ska ju va ärlig - viktminskningen överväger hårförlusten!
Jag ser ju redan nu hur det håller på att växa tillbaka, gör jag en bena någonstans så sticker det upp hundratals små korta hårstrån på utväxt överallt i håret!

8 kommentarer:

Karin sa...

Jösses vilket tjockt hår du hade, men du jag tycker det ser tjockt ut nu med, du skulle se hur tunna mina flätor blir, det är nog kanske hälften av de du har nu.

Men som du skriver, så växer det nog ut igen.

Är det en vanlig biverkning av operationen?

Det låter fel att säga, men vad fin du har blivit. Nu menar jag inte att man inte är fin och man är kraftig. Så det är egentligen fel att skriva så, men hoppas du förstår hur jag menar :P

Kram

Emma sa...

Det klär dig verkligen den här vikt minskningen ser piggare ut helt enkelt.
Håret det klarar du dig utan jag tappade en hel del när jag var gravid och även hela det första året med twinsen men nu var det så slitet så jag klippte av nästan allt och hoppas få ett tjock fint hår tillbaka.

Många kramar Emma

Kaatzi sa...

Håret förändras med åren. Viktminskning, graviditet, mediciner.. det finns mycket som kan påverka. Men det finns ju en fördel, det växer ut igen :-)

Ditt hår är lika fint nu som då, precis som du!
Kram på dig

Tvillingmamma Lotta sa...

Karin - ja, det är en vanlig biverkning, det beror på viktminskningen. Det verkar drabba i princip alla. Men som sagt var, det är de första månaderna sen avtar raset och håret börjar växa ut igen.
Jag förstår precis hur du menar - tack, jag känner mig fin nu!
kram

Emma - tack! Skönt att klippa av det! Jag är lite sugen faktiskt, satt igår och läste hår-specialen i nya Amelia och alla korta frisyrer var sååå snygga! Jag har ju haft kort hår förr i omgångar och trivts i det, men samtidigt så har jag ju haft håret på utväxt tusen gånger oxå så jag kanske ska låta bli att klippa av allt! ;-)
kram!

Kaatzi - tack! Ja, jisses, jag fick en massa grova hårstrån med mörkröd gyllene färg i det råttblonda när jag var gravid! Och tappade massor då med, fast inte alls så mycket som nu.
kram!

M sa...

Det kommer växa ut igen! Jag har också tjockt hår, som jag tappade massa av utav andra anledningar. Det kommer tillbaka! Njut av att det är lite lättare och inte lika varmt på huvudet sålänge. Vad vacker du är på sista bilden när du ler, man blir ju helt glad :)
Kram

Gitte sa...

Ja man ser faktiskt skillnaden på tjockleken på flätorna... trots att jag ändå då tycker att du har tjockt hår nu jämförelsevis med mig..hi hi

Och det är ju en enorm skillnad på hela dig vännen.... du .

Carina (62CarinaZ) sa...

Wow vilka smala armar du har fått!!
Carina (Skurup)

Har du sett att min blogg är nu öppen för alla.
http://www.carinas-vardagsgott.blogspot.com

Michaela Lejonberg sa...

Känner igen det där med att tappa år efter operationen! Jag har också tappat massor... men det har börjat komma tillbaka! Nu först vågar jag göra håret fint inför kalas o sånt. Så gissa om jag puffade o donade med håret inför kalaset igår?