tisdag, juni 16, 2009

Lite bilder från huset

Det efterfrågades lite bilder från nya huset!
Här kommer några bilder, de flesta från stora rummet eftersom det är det rummet som är mest klart!
Fler bilder kommer så småningom...

Välkomna hem till oss!

Liten sitthörna i kvällssolen (skuggig svalka mitt på dagen), de stora beiga krukorna ska flytta till baksidan när någon hjälper mig bära dit dem. ;-)

Första tavlan uppe!

Vackert med ljus - Axel sa en dag: Mamma, jag fryser, du kan väl tända ljusen? Självklart gjorde jag det och han blev genast varm!

Ja, ni ser rätt - jag färgsorterar mina böcker istället för att ha dem i bokstavsordning! Och ja, jag har gjort det i många år, långt innan jag nyligen såg det på min favoritinredningsblogg!

Älskar mina soffor - vill dock byta till vit klädsel. Tvekar dock med tanke på lortiga 5-åringar...

Vår vackra klocka som Fredriks farfar gjort!

5 kommentarer:

Gitte sa...

Fantastiskt att se dina böcker i färgskalor.... hi hi så är jag med handukarna.... Jag har en aning att vi är födda i samma stjärntecken... eller??

Tvillingmamma Lotta sa...

Hihi, jag har handdukarna så också, och mina kläder!
Jungfrun?

Linda/Gulligullan sa...

Vad fint ni har fått det! :)

Anonym sa...

Jag älskar böcker, tycker de är vackra. Att ställa de i färg"ordning" gör det hela till en tavla. jag ska hem och pröva...Böcker har jag gott om.
kram från Göteborg

Nemi sa...

Jättefint! Jag har för mig att det är samma soffor som vi också har. Vi har också varit inne på att köpa vit klädsel, vi kände det starkt när vi såg hur snyggt det blev när vi vid någon magsjukdom på barnen tog bort klädseln för att tvätta den och såg hur snyggt den vita stommen gjorde sig i vårt vardagsrum... Någon gång... Just nu ligger vi 4 år bakåt i tiden med lilla A - så det får väl vänta ett ett gäng år till... ;-)

Kramisar!