måndag, oktober 24, 2011

Nytt på Scrappiz

Här kommer senaste nytt Scrappiz-scrappat!


Här har jag scrappat efter en av Saras skisser. Jag vände lite på skissen för att passa mina foton bättre, det är kul att se hur annorlunda det blir bara för att man roterar skissen lite! Mina papper kommer från Echo Park Paper, liksom mina stickersdekorationer. Hjärtat är utstansat, stora fjärilen är från Jenni Bowlin och de små fjärilarna är stansade med en Martha Stewart-stans.

Jag har alltid haft svårt för att scrappa med gult, ja egentligen för gult överhuvudtaget. Jag har inga gula kläder, inga inredningsdetaljer i gult i hemmet. Inget gult någonstans, förutom några klädesplagg till Axel som faktiskt gillar gult! Därför kändes det ändå rätt med gult till det här fotot på Axel!


I redigeringen (med appen Camera+ till iPhone) blev fotot lite gultonat, trots att kaklet egentligen är vitt, och jag valde en matchande gul cardstock som jag stansade i två hörn med en bårdstans från Fiskars. För att markera utstansningen la jag ett mörkt turkosgrönt papper bakom och matchade detta med en stickersbård i samma färg. Vimplarna är stickers från Echo Park Paper, precis som bården och alla mönsterpapper. Ringarna är stämplade med stämplar från Cocoa Daisy, och titeln är alfastickers från Doodlebug Design.


När jag gjort den helt gula LOn till Axel blev jag tillfälligt hooked och fortsatte på det gula temat med ett annat foto som också blivit gultonat i redigeringen. Fotot är taget 1997 då vi nyligen träffats. Här har jag använt några olika stämplar från Cocoa Daisy (cirklarna, färgskvätten och &-tecknet). Pappret och den randiga bården är från Sassafras Lass, och om jag minns rätt är även pappret som jag klippt "linjalen" ur därifrån. "Linjalen" var perfekt numrerad från strax innan 24 då vi träffades till nästan 35 då Fredrik dog, och fick därför symbolisera de år av våra liv vi fick tillsammans.

1 kommentar:

Epona sa...

Så fina!! Du &Jag sidan är helt underbar, så jag har liftat den nu. Den kommer upp på min blogg framöver! :) Tack för inspirationen!!!