torsdag, januari 24, 2008

You make my day - award

Jag har fått en award!

Tack Sandra!

"Ge denna award till 10 personer vars bloggar ger dig glädje och inspiration och som får dig att känna dig lycklig vad gäller bloggandet. Låt dem veta genom att lämna en kommentar i deras blogg så de kan skicka awarden vidare. Du kan få denna award flera gånger."

Min award går utan rangordning till följande personer som ger mig massor av inspiration:

http://smamirakel.blogg.se/ Sandra får självklart tillbaka awarden eftersom hon är en av mina stora inspirationskällor!
http://scrappa.blogg.se/ Fia får den för att hon är den hon är, alltid vänlig och hjälpsam och en skitduktig scrappare!
http://papperspyssel.blogg.se/ Nina för att hon är en sån god vän, och för att hon är en av två som fick mig fast i scrapträsket! Tack Nina!
http://www.camomill.se/ Camilla för all inspiration och stöd, en verklig förebild och den andra skyldiga till mitt scrapintresse.
http://kronbladochlantliv.blogspot.com/ Jea för att hon är så härlig, och för att hon inte vill ha den!
http://www.malenascrap.blogspot.com/ Malena för att hon är vår "gula guru" på Scrappizbloggen och för all inspiration hon bara sprutar ur sig i en rasande fart!
http://sannagregersdotter.blogg.se/ Sanna för massor av inspiration och för att hon stillar min kattlängtan med alla sina härliga katt-LOs!
http://mikaelarudhner.blogspot.com/ Mikaela för alla fototips som gett mig så mycket kul, och självklart all scrapinspiration.
http://morfen.blogg.se/ Morfen för all uppmuntran och inspiration i min tidiga "scrapkarriär"! Tack!
http://zaras.blogsome.com/ Zara för att hon varit en av mina största inspirationskällor ända sen scrapstarten, och för att hon är Zara!

Sist men inte minst vill jag nämna "Tvillingmamma funderar" som inte bloggar längre till min stora sorg. Tack för att du är en så god vän, för all scrapinspiration och för alla skrattanfall du utlöst genom din blogg!

6 kommentarer:

Morfen sa...

ÅÅÅÅh tack!! Vad glad jag blir!! Vilken fin motivering också. :)
Kramisar!!

Malena sa...

Tusen tack Lotta!!!!
Jag gillar att vara gul.... fast jag kanske ska byta färg efter ett tag!!!

KRAMAR

Zara sa...

Jag känner mig ärad, tack snälla Lotta!
Kram

Nina sa...

Tack snälla Lotta!!! Jag blir jätteglad! Jag är så glad över att ha en vän som du och jag är jätteglad att jag lyckades få dig att fastna i scrapträsket! Vad vore scrapträsket utan dig och dina jättefina lo:s?

Kramar, N

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

haha, du är bra härlig du också, självklart vill jag ha den av både dig och Fialia, skickar tillbaks den of the record:-)

Anonym sa...

maste kontrollera:)